Profile

Join date: May 13, 2022

About

indavideo! Top Gun: Maverick teljes film magyarul Videa HD- Top Gun: Maverick teljes film magyarul Online film videa Top Gun: Maverick 2022 online HD Filmek Magyarul Top Gun: Maverick 2022 FILM MAGYARUL ONLINE VIDEA HD!


| 𝟜𝕂 𝕌ℍ𝔻 | 𝟙𝟘𝟠𝟘ℙ 𝔽𝕌𝕃𝕃 ℍ𝔻 | 𝟟𝟚𝟘ℙ ℍ𝔻 | 𝕄𝕂𝕍 | 𝕄ℙ𝟜 | 𝔻𝕍𝔻 | 𝔹𝕝𝕦-ℝ𝕒𝕪 |


Nézd Online ⇒ https://bit.ly/3w7WDgG


Nézd Online ⇒ https://movieonlinehd.org/movie/


131" | Premier (HU): 2022.05.26. | UIP-Duna Film

Dráma | Akció

RENDEZŐ: Joseph Kosinski

FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Ehren Kruger, Eric Singer, Christopher McQuarrie

ZENE: Harold Faltermeyer, Hans Zimmer

SZEREPLŐK: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Ed Harris, Val Kilmer, Miles Teller, Jon Hamm, Jean Louisa Kelly, Glen Powell


A Matt Reeves rendezésében készült The Top Gun: Maverick forgatása éppen a napokban ért véget, de a bemutatására még majdnem egy évet kell várni (a tervezett premierdátum 2022 március 4.), azonban a napokban ismét Top Gun: Maverick-lázban ég az internet és nem csak a pár nap múlva érkező Zack Snyder: Az Igazság Ligája miatt. Top Gun: Maverick: Dying Is Easy (Top Gun: Maverick: Meghalni könnyű) címen ugyanis bemutattak egy 26 perces rajongói, igazi közösségi filmet, amely “rajongói filmhez” képest igencsak összeszedett és minden szempontból rendben van, különösen azok körében arat nagy sikert, akik mindig is szerettek Top Gun: Maverick sötétebb oldalát. A Top Gun: Maverick: Dying is Easy forgatókönyvét Aaron Schoenke írta, a rendezésért is ő maga felel testvérével, Sean Schoenke-vel közösen és filmjük felsorakoztatja a Top Gun: Maverick-univerzum legnagyszerűbb karaktereit, ráadásul még ismert színészek is szerepet vállaltak benne.


Top Gun: Maverick (Robert Pattinson) már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit – így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat: mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. csupán Alfred Pennyworth-szel (Andy Serkis) és Jame Gordon hadnaggyal (Jeffrey Wright) oszthatja meg a titkait. Egyedül maradt: rajta kívül nincs más, aki bosszút állhatna a város lakóinak sérelmeiért. Egy gyilkos épp Gotham elitjét veszi célba, és a szadista machinációi után hátrahagyott titokzatos nyomok a világ legnagyobb detektívjét a város alvilágába vezetik. Ott találkozik Selina Kyle-lal, vagyis Macskanővel (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepottal, a Pingvinnel (Colin Farrell), Carmine Falcone-nal (John Turturro) és Edward Nashtonnal, Rébusszal (Paul Dano). A bizonyítékok azonban a saját otthona felé vezetik, és minél jobban szűkül a gyanúsítottak köre, annál félelmetesebbé válik. Top Gun: Mavericknek új szövetségeket kell kötnie, le kell lepleznie az igazi bűnöst, és meg kell szabadítania Gothamet a hatalmaskodás és a korrupció pestisétől.


Az egyik legmenőbb képregényhős fantasztikus szereposztással tér vissza, és közben látványosabb, izgalmasabb és keményebb, mint valaha.


Top Gun: Maverick magyarul, Top Gun: Maverick letöltés, Top Gun: Maverick netmozi, Top Gun: Maverick magyar premier, Top Gun: Maverick film online, Top Gun: Maverick teljes film, Top Gun: Maverick teljes film videa, Top Gun: Maverick indavideo, Top Gun: Maverick magyarul online, Top Gun: Maverick teljes film magyarul indavideo,